تبلیغات
پایگاه اطلاع رسانی بهونه - به روغن داغ نمک اضافه نکنید
 
پایگاه اطلاع رسانی بهونه
خبر:سیاسی:فرهنگی:سرگرمی:سبك زندگی
درباره وبلاگ


پایگاه اطلاع رسانی بهونه

مدیر وبلاگ : علی زارع زاده
نظرسنجی
كاركرد این وب سایت را چگونه ارزیابی می كنید؟







یکشنبه 4 اسفند 1392 :: نویسنده : الهام زارع زاده

به روغن داغ نمک اضافه نکنید

به روغن داغ نمک اضافه نکنید


چربی گوشت ها یا چربی که به گوشت اضافه می کنیم در هنگام کباب کردن تولید آکرولئین می کند که سرطان زاست.
محققان تاکید می‌کنند: در هنگام سرخ کردن مواد غذایی در داخل روغن نمک اضافه نکنید، چرا که موجب کاهش نقطه دود روغن شده و سبب ایجاد مواد سمی وسرطان‌زا می‌شود.

طبخ غذا باعث کاهش بار میکروبی آن می شود، قابلیت هضم غذا را افزایش می دهد و باعث افزایش دریافت انرژی می شود. بر این اساس، متخصصان علوم غذایی می گویند: گرچه پختن غذا برخی مواد سمی بویژه سم باکتری ها را کاهش می دهد، اما در صورتی که از روش های نادرست طبخ استفاده کنیم ممکن است مواد سمی در مواد غذایی ما ایجاد شوند و به علاوه بخشی از مواد مغذی، بویژه ویتامین های حساس به حرارت و مواد محلول در آب در اثر پخت نادرست غذا از دست می روند.

به گفته این پژوهشگران چربی گوشت ها یا چربی که به گوشت اضافه می کنیم در هنگام کباب کردن تولید آکرولئین می کند که سرطان زاست. اضافه کردن ادویه هایی مثل فلفل و زردچوبه باعث کاهش بار میکروبی غذاهای کبابی می شود. همچنین روغن زیتون به دلیل این که نقطه دود نسبتا پایینی دارد، برای سرخ کردن مناسب نیست و از روغن کنجد نیز بهتر است برای پخت های سطحی و انواع سالاد استفاده کنیم.




نوع مطلب : گزارش، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 2 شهریور 1396 03:41 ب.ظ
Hello There. I found your blog using msn. This
is a really well written article. I'll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post.
I'll certainly comeback.
شنبه 14 مرداد 1396 03:58 ب.ظ
Do you have any video of that? I'd love to find out more details.
شنبه 7 مرداد 1396 09:38 ق.ظ
Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though
you relied on the video to make your point. You clearly know
what youre talking about, why waste your intelligence on just
posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to
read?
دوشنبه 28 فروردین 1396 04:41 ب.ظ
Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this write-up
and the rest of the website is very good.
پنجشنبه 24 فروردین 1396 01:16 ق.ظ
I'm not sure where you are getting your information, but great topic.
I needs to spend some time learning much more or understanding more.
Thanks for excellent info I was looking for this information for
my mission.
سه شنبه 22 فروردین 1396 12:41 ق.ظ
I was recommended this blog by my cousin. I'm not positive whether
or not this put up is written by way of him as nobody
else realize such exact approximately my problem. You're
amazing! Thank you!
دوشنبه 21 فروردین 1396 05:04 ب.ظ
This piece of writing is in fact a fastidious one it helps
new net viewers, who are wishing for blogging.
سه شنبه 15 فروردین 1396 06:03 ب.ظ
Hiya very nice site!! Man .. Excellent .. Superb ..
I'll bookmark your blog and take the feeds additionally? I am happy to search out so many useful info right here
in the publish, we need develop more techniques
on this regard, thank you for sharing. . . . . .
سه شنبه 15 فروردین 1396 06:57 ق.ظ
Hi, I check your new stuff on a regular basis.
Your writing style is awesome, keep it up!
سه شنبه 6 اسفند 1392 09:42 ق.ظ
سلام
آمار وبلاگت خیلی مسخره هستش
بازدید دیروز 41218 بوده
بازدید ماه رو زده 16171
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه : 2
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :