تبلیغات
پایگاه اطلاع رسانی بهونه - طرز تهیه موساکا
 
پایگاه اطلاع رسانی بهونه
خبر:سیاسی:فرهنگی:سرگرمی:سبك زندگی
درباره وبلاگ


پایگاه اطلاع رسانی بهونه

مدیر وبلاگ : علی زارع زاده
نظرسنجی
كاركرد این وب سایت را چگونه ارزیابی می كنید؟







شنبه 30 آذر 1392 :: نویسنده : الهام زارع زاده
موساکا



مواد لازم:

بادمجان ۳عدد
گوشت چرخ کرده  ۳۵۰ گرم
فلفل دلمه یی ، هویج ، قارچ خرد شده   به مقدار لازم
پیاز بزرگ   یک عدد
سیر  ۲ حبه
سرکه  کمی
رب گوجه   ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
ریحان تازه خرد شده   کمی‌
تخم مرغ   ۳ عدد
پنیر پیتزا رنده شده  کمی

طرز تهیه:

۱- بادمجان‌ها را سرخ کرده، قارچ‌ها با حرارت بالا سرخ کنید .

۲-فلفل دلمه و هویج خرد شده را جداگانه سرخ کنید.

۳- گوشت و پیاز را با کمی‌ روغن تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید.

۴- رب گوجه را اضافه کرده کمی‌ سرکه و مقدار بسیار کمی‌ آب را نیز به مایه اضافه کنید.

۵-زمانی‌ که سس غلیظ شد ریحان را اضافه می‌کنیم و از روی حرارت بر میداریم .

۶- حالا داخل یک ظرف پیرکس چرب ، یک لایه بادمجان ، یک لایه سس گوشت و سپس یک لایه از سبزیجات را بریزید. روی هر لایه کمی‌ نمک و فلفل بریزید و در آخر تخم مرغ‌های زده شده را بریزید.

۷- روی تخم مرغ ها کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

ظرف را به مدت نیمساعت با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا موساکا بپزد و روی پنیر طلایی رنگ شود





نوع مطلب : آشپزی و شیرینی پزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 17 مرداد 1396 01:32 ق.ظ
Nice post. I was checking constantly this blog and I am inspired!
Very useful information specially the last phase :
) I deal with such info much. I used to be looking for this particular info for a long time.
Thank you and good luck.
سه شنبه 29 فروردین 1396 04:24 ق.ظ
Hi, its fastidious article about media print, we all be aware of media is a wonderful source of data.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه : 2
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :