تبلیغات
پایگاه اطلاع رسانی بهونه - طرز تهیه دونات خانگی
 
پایگاه اطلاع رسانی بهونه
خبر:سیاسی:فرهنگی:سرگرمی:سبك زندگی
درباره وبلاگ


پایگاه اطلاع رسانی بهونه

مدیر وبلاگ : علی زارع زاده
نظرسنجی
كاركرد این وب سایت را چگونه ارزیابی می كنید؟







چهارشنبه 27 آذر 1392 :: نویسنده : الهام زارع زاده

طرز تهیه دونات خانگی

طرز تهیه دونات خانگی



دونات یکی از خوراکی های مورد علاقع کودکان است. شما می توانید به راحتی آن را در منزل درست کرده و به عنوان یک تغذیه به کودک محصل تان بدهید.
مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
شکر یک هشتم پیمانه
شیر ولرم یک هشتم پیمانه
آب یک هشتم پیمانه
خمیر مایه  یک و نیم ق م
کره یک ششم پیمانه
نمک یک پنس
آرد حدود 2 پیمانه
روغن جهت سرخ کردن
پودر قند جهت تزیین 

طرز تهیه :
یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کرده و روی ظرف در قرار داده و کنار می گذاریم تا عمل بیاد .
تخم مرغ ، شکر ،کره آب شده و شیر رو با همزن دستی مخلوط می کنیم .
تقریبا نصف پیمانه از آرد رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم .
خوب تا حالا خمیر مایه تون حتما عمل اومده ...
خمیر مایه عمل اومده رو به مواد قبل اضافه کنید .
بعد نمک و  آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بیاد که بدست نچسبه .

ظرفی رو چرب کرده و خمیر رو داخل ظرف قرار بدین و روشو بپوشونید تا حجم خمیر دوبرابر بشه . تقریبا 2 ساعت زمان می بره .

روی کاغذ روغنی رو آردپاشی کرده و بعد خمیر رو روی اون باز کنید .
سپس با قالب دونات گرد یا قالب دونات قلب  خمیرو قالب بزنید .

d11.jpg (386×288)

بعد روشون رو با نایلون بپوشونید تا حجمشون دو برابر بشه .
نکته خیلی مهم : باز هم تکرار می کنم حتما سطح کاغذ روغنی رو آرد پاشی کنید وگرنه بعدا به مشکل می خورید .
داخل ظرفی روغن ریخته و اجازه بدین داغ بشه ، بعد دونات رو داخلش قرار بدین تا با حرارت ملایم سرخ بشه .
نکته : موقع جابجایی مواظب دونات ها باشید که پفشون نخوابه .
بعد دونات رو برگردونید تا طرف دیگه شون هم سرخ بشه .
و در آخر روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافیشو بگیره .
و اما مهمترین نکته  کاملا به این نکات توجه کنید  : طریقه سرخ کردن دونات بسیار بسیار مهمه ، کار خیلی راحتیه ولی اگه دقت نکنید ممکنه خوب پف نکنه یا اینکه بسوزه . موقع سرخ کردن دونات ها ؛ حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و درحین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن .
و در آخر بعد از اینکه کمی سرد شدن روشون پودر قند بپاشید .
نکته : 
برای اینکه دوناتها خوش طعم و خوش عطر باشن می تونید کمی پودر هل یا وانیل  رو با پودر قند مخلوط کنید .







نوع مطلب : آشپزی و شیرینی پزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 17 مرداد 1396 08:11 ق.ظ
I like what you guys tend to be up too. This sort of clever work and exposure!
Keep up the great works guys I've included you guys to blogroll.
جمعه 11 فروردین 1396 05:37 ب.ظ
I am really inspired with your writing talents as neatly as with the structure for your weblog.
Is this a paid subject matter or did you customize it your self?

Either way keep up the excellent high quality writing, it is uncommon to peer a nice weblog like this one nowadays..
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه : 2
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :